ÜYE GİRİŞİ
facebook
Mambo Beach Club
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
mambo1Ege’nin en güzel denizini kucaklayan Yeni Foça’da farklı bir eğlence deneyimi

Yerleşim bölgesini arkanızda bırakır bırakmaz iki tepenin arasında kalmış eşsiz bir koy; Ege’nin en güzel denizini kucaklıyor. 5 dönümün içindeki bu cennet koy İzmir’e 80 km uzaklıkta. Günlük hayatın içinde zorunluluktan arşınlanan her kilometre için Mambo Beach Club’ın sunduğu bu sihirli deneyime yol almaya değer. Çünkü Mambo Beach Club, beklentilerin “deniz, sahil, müzik” ile sınırlanmadığı bir yer.


Günün en faydalı öğünü olan kahvaltı için Mambo Beach Club'n köy kahvaltısını kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü Mambo Beach Club’ın mutfağından tadılacak her lezzet, en iyi yerden taze olarak tedarik edilen malzemelerden oluşmakta. Gece 23:00'e kadar açık olan mutfağı kahvaltıdan sonra Akdeniz ikliminin ruhundan gelen sihirli tadları bir arada sunuyor. İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini menüsüne taşıyan Mambo Beach Club, burada geçirilen her anın ve deneyimin niteliğine dikkat ediyor. Arada atıştırmak isteyenler için gündüzleri taze süt mısır ve midye dolma tadılabilir. Gece 24:00'ten sonra ise sucuk-ekmek ve kokoreç gibi herkesin sevdiği Geç Zaman Lezzetleri Mambo Beach Club'da hazırdır.

Sahne performanslarına dair en göz alcı gösteriler ve canlı müzik konserleri Mambo Beach Club'da gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalmak istenmesinin en önemli sebebi. Türkiye'nin tanınan pop, rock, jazz ve latin müzik sanatçıları, meraklılarına alternatif sahne performanslar sergileyen dünya sanatçıları Yeni Foça'nın her gününü renklendirecek niteliktedir.

Mambo Bech Club farklı bir deneyim sunuyor; Tüm gün titizlikle tasarlanan bu deneyimin kusursuz yaşanması için eğlence sektörüne özel profesyonel eğitim alarak Mambo Beach Club markası için 30 kişilik ekip çalışıyor. Kaliteli hizmet, nitelikli memnuniyeti yaşamak için Mambo Beach Club’a mutlaka uğrayın.



Adres: Çok Güzel Deniz Var Koyu ( Foça ya 3 Km ) Yeni Foça - İzmir                                                                                                         
Tel: +90 232 814 69 59


mambo2

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim