ÜYE GİRİŞİ
facebook
Bahar buluşmalarının yeni eğlencesi: Big Plate Pitchers
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfEn iyi 

Big2 copyBig Plate, baharın taşıdığı enerjiyle hareketlenen eğlenceli buluşmalara yepyeni tatlar eklemek isteyenleri bekliyor. İçki menüsünün en yeni üyelerinden Big Plate Pitchers seçenekleri, kalabalık arkadaş gruplarının en çok tercih ettiği içkiler arasında yer alıyor. Bu 4 kokteyl, taze meyveler ve farklı içkilerle hazırlanarak sürahide sunuluyor.

Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate, içki menüsünde de misafirlerine farklı alternatifler sunuyor. Big Plate’in Big Plate Pitchers seçenekleri, taze meyveler ve farklı içkilerle hazırlanarak sürahide sunuluyor ve bahar partilerine yepyeni tatlar katmak isteyenleri bekliyor. Bu kokteyller, “Rose Sangria”, “Sparkling Strawberry”, “Berry White” ve “Vodka Lemonade” ismini taşıyor.

Bir Big Plate Pitchers olan Rose Sangria, rose şarap ve meyvelerle hazırlanıyor. İçkisinde de çilekten vazgeçemeyenler için renkli bir alternatif olan Sparkling Strawberry’nin içinde ise Prosecco, çilek, üzüm, taze erik suyu ve nane yer alıyor. Blenderden geçirilmiş taze böğürtlenlerle hazırlanan Berry White’ta ise beyaz şarap ve kızılcık suyu da bulunuyor. Bahar ve yaz aylarının favori içeceklerinden limonatayla hazırlanan Vodka Lemonade’in içinde ise, limonatanın yanı sıra votka, lime, elma ve nane yer alıyor.

Big Plate, menüsündeki seçenekler ve sıcak atmosferiyle bahar buluşmaları için keyifli bir adres.

Big Plate
İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
0 212 345 62 88

Big4

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim