ÜYE GİRİŞİ
facebook
VACILANDO CAFE
Mihriban Cici tarafından yazıldı.   
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
Cafeler

vacilando''Vacilando'', yolculuğun kendisinin varılacak yerden daha önemli olduğu anlamına geliyor. Cafe, Arnavutköy yokuşundan aşağı doğru yürürken, yolun solunda kalıyor. İşe, yürüyüşe ya da spora gidenlerin, durup 'yolculuk'larının tadını çıkarmalarını amaçlıyor Vacilando. Müşterilerin harita, gezi kitapları bıraktığı sevimli kafenin sahibi Özge'nin hiçbir katkı maddesi kullanmadan yaptığı turta, kiş ve keklerini tadıp, affogato'nuzu ya da vanilya ve lavantalı limonatanızı yudumlarken kitap karıştırabileceğiniz bir yer burası.

 
Vacilando'da size doymak için değil, keyif almak için yemeyi teklif ediyor. Sabah pişmiş, soğumuş, kurumuş, dağılmış ürünler yerine her şey sizin siparişiniz üzerine hazırlanıyor; geldiğinizde sıcak olarak sunuluyor. Çok fazla şey pişirmiyor; onun yerine yaptıklarının gerçekten özel olmasına önem veriyor.

Katkı maddelerinin, kıvam arttırıcıların ve kimyasalların olmadığı bir yeme şeklinin varolduğunu hatırlıyor ve yemek yemenin çok ciddi bir iş olduğunu hatırlatmaya çalışıyor.

vacilando1 vacilando2 vacilando3

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim