ÜYE GİRİŞİ
facebook
“Burcunuzun Koltuğu” Trump Alışveriş Merkezi’nde!
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 

altincicadde2Altıncı Cadde, ünlü astrolog Hande Kazanova ve Tayland kökenli mobilya tasarımcısı Jo Supara Tarakçı, astroloji meraklılarının çok ilgisini çekecek “Burcunuzun Koltuğu” koleksiyonunu, Trump  Alışveriş Merkezi’nde meraklıları için görücüye çıkarıyor.

Her stile ve her karaktere uygun farklı mobilya ve aksesuar tasarımlarını çok özel fiyatlarla sunan altincicadde.com, son koleksiyonu “Burcunuzun Koltuğu” ile sunduğu bu özel koleksiyon ile bambaşka bir boyut kazandırıyor!

Her burcun, farklı stil eğilimleri ve renk tercihleri olmasından yola çıkan bu koleksiyonun amacı, kişilerin burçlarına göre değişen özellikleri ve ev dekorasyonları arasındaki uyumu; iyi hissettiren tasarım koltuklarla  sağlamak! Hande Kazanova ve tasarımcı Jo Supara iş birliği ile hayata geçen bu özgün ve son derece şık koleksiyona ait tasarımlar, altincicadde.com‘dan görmekle yetinmeyen astroloji ve dekorasyon meraklıları için; 7 Mayıs Salı gününden itibaren Trump Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

Her burcun ayrı bir beğeniye sahip olduğunu belirten astrolog Hande Kazanova, burçlarla tasarım tercihleri arasındaki ilişkiyi vurgularken: “Koçlar hareketli, enerjik ve rekabetçi yaşam tarzlarını sarı ile yansıtırken Boğaları pastel tonlar dinginleştiriyor. Metal objeleri ve sarı tonları seven İkizlerin yanı sıra Yengeçler çiçekli desenler ve yumuşak tonları tercih ediyor. Başaklar sadelikten yanayken, Teraziler rengin her tonunu kullanıyor. Zevk düşkünü Akreplerin yanı sıra Yaylar, egzotik ürünleri istiyor. Oğlaklar, orijinal ve yenilik seven Kovalara göre daha klasik chesterfield tarzı koltuklardan hoşanıyor. Gösteriş ve ihtişam peşindeki Aslanların aksine Balıklar deniz temalarından vazgeçmiyor” diyor.

Altıncı Cadde’nin deneyimi, burç - beğeni kombinasyonlarından hareketle ve Taylandlı ünlü tasarımcı Jo Supara Tarakçı’nın original tasarım dokunuşu ile ortaya çıkan “Burcunuzun Koltuğu” koleksiyonu,7 Mayıs Salı gününden itibaren Trump Alışveriş Merkezi’nde oluyor. İsteyen herkes Trump Alışveriş Merkezi’ne gelerek, Hande Kazanova & Jo Supara imzasını taşıyan bu çok özel koleksiyonu yakından görüp, burca özel koltuk tasarımları hakkında detaylı bilgi edinebilir.

www.altincicadde.com

altincicadde3 altincicadde4

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim