ÜYE GİRİŞİ
facebook
2. Uluslararası Dans Filmleri Festivali
Elif İşci tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
dansİlki 26 Nisan-12 Mayıs 2007 tarihleri arasında düzenlenen "Uluslararası Dans Filmleri Festivali / Dans Kamera İstanbul ", 15 Ekim-15 Kasım 2009’da izleyici ile buluşacak. Ulusal ve uluslararası sanatçı ve sanatçı adaylarının katılımına açık olan festival, dans ve film tekniklerini sanatsal veya deneysel boyutlarda bir arada harmanlamayı amaçlıyor.

Festivale, dans filmleri, videodans örnekleri, film için özel olarak tasarlanmış koreografik işler, var olan koreografilerin sinematografik yorumları, dans fotoğrafçılığı, hareket temelli deneysel çalışmalar ve bedeni esas almış mekân-zaman kavramlarını barındıran filmler ve enstalasyonlar gibi yaratıcılığı ve özgünlüğü temel alan işler katılabilecek.

Filmlere konu-tema sınırlaması getirilmeyen festivalde, özgür ve bağımsız bir platform çerçevesinde sadece paylaşım ve teşvik amaçlandığı için yarışma bölümü de olmayacak. Ancak gösterim salonlarında dağıtılacak olan film sonrası izleyici beğeni anketleri ile belirlenecek "İzleyicilerin Festival Genelindeki Favorisi” ilk üç film, festival sonunda açıklanacak.

Yer : Santralistanbul

Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir cad. No:1 Eyüp - İstanbul

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim