ÜYE GİRİŞİ
facebook
BURSA OTO SHOW 2009
Elif İşci tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
bursa_fuar_bigŞOV YAKLAŞIYOR!
SEKTÖRDEKİ EN ÜNLÜ MARKALARIN EN SON MODELLERİ TÜYAP BURSA’DA BULUŞUYOR…

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle, hazırlanan BURSA OTO SHOW 2009, Bursa 6. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 24 – 29 Ekim 2009 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
Bursa ve çevre illerde otomotiv ana ve yan sanayiinde son dönemde büyük yatırımlar yapılmış ve bölge bu yatırımlar sonucunda ülkemizin üretim üssü haline gelmiştir. Otomotiv sanayinde 20 milyar dolarlık toplam ihracatın 5.7 milyar dolarlık kısmı Bursa’dan yapılarak Türkiye ihracatının önemli bir kısmından pay alınmaktadır. Bu bakımdan Bursa’da otomotiv sektörüne yönelik düzenlenen Bursa Oto Show 2009 Fuarı’nın önemi daha da artmaktadır.

Kentimizde ana sanayiinde Renault, Fiat, Karsan başta olmak üzere, yan sanayinde de birçok önemli markanın olması sebebiyle büyük istihdam yaratılmakta ve Bursa ekonomisine önemli bir girdi sağlanmaktadır. Bursa Oto Show 2009 Fuarı ülkemizde düzenlenen fuarlar içerisinde çok ayrı bir yerde konumlanmaktadır. Bu nedenle fuara katılan firmalar da Bursa Oto Show Fuarı’nı önemseyip, özenle standlar hazırlayarak son model araçlarını fuarda sergilemek isteği içindedirler.

Sektördeki en ünlü markaların en son modellerinin ilk kez sergileneceği, lider üretici ve ithalatçı firmaların katılımıyla hazırlanan fuarımızda ilgililer sektördeki yenilik ve gelişmeleri topluca izleme fırsatı bulacaklardır.

Geçtiğimiz yıl 146.779 kişi tarafından ziyaret edilen, 10 ülkeden 95 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla hazırlanan Bursa Oto Show 2008 Fuarı’nda son model otomobiller, 4X4’ler, ticari araçlar, motosikletler sergilenmiştir. ALFA ROMEO, AUDI, BMW, BMW MOTOSİKLET, CHEVROLET, CITROEN, DACIA, DAIHATSU, FIAT, FORD, FYM, GÜLERYÜZ COBRA, HONDA, HYOSUNG, HYUNDAI, IKCO, ISUZU, IVECO, KIA, KRONE, LAND ROVER, MEILLER, MINI COOPER, MITSUBISHI, MONDIAL, NISSAN, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SCANIA, SEAT, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, SUZUKI MOTOSİKLET, SYM, TATA, TGB, TOYOTA, VOLKSWAGEN gibi Otomobil, Ticari Araç, Motosiklet, Bisiklet, 4X4 markaları ve sektörde faaliyet gösteren, tuning firmaları, aksesuar firmaları, akücüler ve lastik firmalarının katılımıyla hazırlanan 2008 Fuarı’nda BMW M3 Coupe, Chevrolet Aveo HB, Daihatsu Materia, Fiat Fiorino Combi Mix, Hyundai H-1, IKCO Samand LX, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Lancer, Nissan X-Trail, Peugeot 308 Dizel Otomatik, Porsche Cayenne GTS, Renault Clio Grand Tour, Renault Yeni Laguna, Scania-P, Scania-G, Scania-R, Subaru Yeni Forester, Subaru Qutback, Subaru Legacy Diesel, Suzuki SX4, Volkswagen Caddy Maxi ilk kez sergilenmiştir.

Açılış günü birbirinden ünlü mankenlerin hazır bulunacağı Bursa Oto Show 2009, profesyonel gruplar tarafından gerçekleştirilecek dans şovları ile Bursa ve çevresinden gelecek on binlerce ziyaretçiye görsel anlamda renkli bir fuar yaşatacaktır.

Fuarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için www.otoshowbursa.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bursa Oto Show 2009 Fuarı 24 - 28 Ekim 2009 tarihlerinde 11:00-22:00 saatleri arasında, 29 Ekim 2009 günü ise 11:00-21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Yer : TÜYAP BURSA ULUSLAR ARASI FUAR VE KONGRE MERKEZİ
İletişim : 224 211 50 81
Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim