ÜYE GİRİŞİ
facebook
Eğlencenin istikameti: Tektekçi Bebek
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 

Tektekci Shot WMG 4355RrOhde, Gomora, Hastassiyamo, Harbi, Budur ve daha birçok kokteyl shot, eğlencenin yeni adresi Tektekçi’de sizleri bekliyor. Tektekçi’nin Boğaz’daki temsilcisi Tektekçi Bebek, shot’lara eşlik eden keyifli ortamıyla gecelere damgasını vuruyor.


Gece hayatının en enerjik durağı Tektekçi, eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenlerin hayır diyemeyeceği birbirinden leziz kokteyl shot’larla renkleniyor. Boğaz’ın ayrıcalıklı lokasyonu Bebek’te yer alan Tektekçi Bebek ise bu enfes shot’ları, renkli ortamı ve müzik ile bir araya getirerek unutulmaz bir gece yaşatıyor.

Tektekçi’nin shot’ları geceyi renklendirmekle kalmıyor, aynı zamanda eğlence deneyimini keyifli bir aktiviteye de dönüştürüyor. Tektekçi’de her damak tadına göre bir kokteyl var: Şampanya, liçi suyu, lime, çilek ve baldan oluşan Popo şampanya düşkünü tatlıcılara, Jägermeister, acıbadem likörü, Kahlúa ve sütün aykırı birlikteliğiyle lezzetlenen Penelope ise tatlı sertten vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Ferahlatıcı bir lezzet arayanlar için Smirnoff Vanilla, Smirnoff North ve okaliptüs şekeriyle hazırlanan Ohde ve Ege tatlarına yine Smirnoff ile damla sakızı marmelatına eşlik eden sütün zenginleştirdiği Gongo, Tektekçi’nin en çok ilgi gören shot’ları arasında yer alıyor.

İşte Tektekçi’nin unutulamayan diğer kokteyllerinden bir seçki: Smirnoff Vanilla, After Eight, beyaz çikolata, Baileys ve nane likörünü buluşturan Opus; Gordon’s, taze nar suyu, taze greyfurt suyu ve lime suyu ile hazırlanan Gomora; Smirnoff Vanilla, Passoã, vanilya çubukları, passion fruit, taze portakal suyu ve Prosecco’nun kışkırtıcı birlikteliğinden oluşan Hastassiyamo, “Kahvesiz asla!” diyenler için Smirnoff, Kahlua, kremalı Türk kahvesi likörü, Baileys, Türk kahvesi ve çikolata sosun en leziz hali Harbi; Bouilet, Drambuie, vanilya çubukları, passion fruit ve taze portakal suyuyla büyüleyen Budur ve Smirnoff Citrus, vişne likörü, vişne, tarçın, lime suyu ve taze limonatanın keşfedilmiş en lezzetli hali Demonic.

TEKTEKÇİ Beyoğlu: Tomtom Mahallesi Acara Sokak No: 2/1 Beyoğlu, 34433 Istanbul

TEKTEKÇİ Alaçatı: Kemalpasa Cad. No:59 Alacati – Çesme İzmir

TEKTEKÇİ Ankara: Bestekar Sokak No: 86 Ankara

TEKTEKÇİ Bebek: Bebek Mah. Cevdet Paşa Mah. Manolya Sok. No:1 Bebek İstanbul

Tektekci1 Tektekci Shot WMG 4228

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim