ÜYE GİRİŞİ
facebook
Ünlü İtalyan Restoran’ı Cipriani’de Yeni Lezzetler
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 8
ZayıfEn iyi 

cipriani1Şehrin en canlı bölgelerinden Levent’te yer alan The İstanbul EDITION’da bulunan ünlü İtalyan Restoran’ı Cipriani’nin yeni yönetimi, yeni şefi, yeni menüsüyle geleneksel servis ve kalitesini sanılanın aksine uygun fiyatlarla deneyimlemek mümkün.
Dünyaca ünlü yıldızların müdavimi olduğu restoran New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, Ibiza, Moskova, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik ve Londra'nın ardından The Istanbul EDITION’da hizmet veriyor. Üçüncü nesil Cipriani ailesi tarafından yönetilen restoranlar zinciri yalın ve klasik tarzını bugüne kadar koruyabilen ender eski restoranlardan biri. Dünyanın en iyi İtalyan restoranları arasında gösterilen Cipriani, değişmez kalitesi ve eşsiz lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor.


Gastronomi kültürüne birçok yenilik kazandıran Cipriani, yılların getirdiği deneyimi, klasikleşmiş kalitesini ve yenilikçi bakış açısını harmanlayarak her zaman daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor ve Cipriani’yi farklı kılan özellikleri sayesinde konuklarını en iyi şekilde ağırlıyor. İtalyan Şef Gabriele Chilovi’nin hazırladığı ve özgün sunumlarla bütünleştirdiği 7 farklı set menüden oluşan muhteşem bir öğle yemeği menüsü oluşturuldu. Her damağa hitap eden yeni menülerde; öğle yemeği için az zamanı olanlar, sebze sevenler, İtalyan mutfağı ve Cipriani tutkunları alternatifli oluşturulan yeni menünün tatmaya değer lezzetlerini hem akşam hem de öğlen menüsünde bulabilirler. Ayrıca İtalya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden “pizza” için özel yaptırılan pizza fırını ile hazırlanan gerçek pizza seçenekleri vazgeçilmezlerinizden olacak.

cipriani3

  cipriani2

 

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim