ÜYE GİRİŞİ
facebook
Asmalımescit’in yeni teras meyhanesi VASFİ BABA açıldı.
Mihriban Cici tarafından yazıldı.   
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 1
ZayıfEn iyi 
Meyhaneler

vasfi1Efsanevi baterist ve orkestra şefi Vasfi Uçaroğlu ile Kamuran Akkor'un kızı olan Menekşe Uçaroğlu iki sene önce kaybettiği babası sevgili Vasfi Uçaroğlu’nun anısına vermiş bu ismi. Rakı keyfini, meyhane kültürünü ve muhabbetlerini çok seven “Vasfi Baba”nın anısı Asmalımescit’in bu büyülü ve etkileyici atmosferinde yeniden can bulacak.
İstanbul’un en nostaljik ve keyifli bölgesi Pera’ya tepeden bakmak ve şehrin ruhunu hissetmek isteyenler için, sokağın karmaşasından uzak, Vasfi Baba Meyhane’si Aperativo Restaurant’ın terasında açıldı.
“Geçtiğimiz yıllarda dostlarımızla Astor Group olarak Aperativo Restaurant ile başladığımız keyif yolculuğumuza bundan böyle; eski meyhane kültürünü o günkü lezzetiyle tadabileceğiniz VASFİ BABA Meyhanesi ile devam ediyoruz.” Diyor, Vasfi Baba Meyhanesi ve Aperativo Restaurant’ın sahibi Menekşe Uçaroğlu.

Efsanevi baterist ve orkestra şefi Vasfi Uçaroğlu ile Kamuran Akkor'un kızı olan Menekşe Uçaroğlu iki sene önce kaybettiği babası sevgili Vasfi Uçaroğlu’nun anısına vermiş bu ismi. Rakı keyfini, meyhane kültürünü ve muhabbetlerini çok seven “Vasfi Baba”nın anısı Asmalımescit’in bu büyülü ve etkileyici atmosferinde yeniden can bulacak.

 

Başarılı işletmecilerden Murat Güvercin Aperativo ve  Vasfi Baba Meyhane’nin yenilenen yüzü. Meyhane müdavimlerinin yakından tanıdığı Mercan Dilek Anıl da Vasfi Baba’nın işletme müdürlüğünü üstlenmiş. Mercan hanım gerçekten çok samimi bir misafirperver ve tüm misafirleriyle tek tek ilgileniyor.

Damak tadına düşkün, lezzeti ve eğlenceyi kaliteyle birlikte arayanlar, bundan böyle damak tadının, eğlencenin ve kaliteninin değişmez adresi VASFİ BABA Meyhane’de bulacaklar.

Açılıştan itibaren müdavimleri arasında yer alan iş dünyası insanları, yabancı diplomatlar, yazarlar, tanınmış oyuncular, yönetmenler, gazeteciler bundan böyle Vasfi Baba Meyhane’de, terasda, Pera’nın büyülü atmosferinde ağırlanacaklar. Hafta sonları ilerleyen saatlerde bara dönüştürülen mekanda eğlencenin doruklarına yükselecekler.

Ödüllü ünlü Şef Hakan Bilge Yaman ve VASFİ BABA’nın  meyhane menüsü;
Vasfi Baba’nın ödüllü ünlü Şefi Hakan Bilge Yaman’ın önderliğinde genç, dinamik ve deneyimli mutfak ekibinin yetenekli ellerinden çıkan lezzetli meyhane menüsü ve özellikle mezeleri damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Ülkemizin eşsiz mutfağını harmanlayan Şef Hakan Bilge Yaman’ın özel meyhane menüsünden otlar, zeytinyağlılar, meyhane sofrasının olmazsa olmazı mezeler ve marine edilmiş enfes balıklara, Türk Sanat müziği derinlerden eşlik ediyor. Fıstıklı Girit Ezmesi, Topik ve Karapınar Vasfi Baba’nın mezelerinden sadece birkaçı. Ana yemek de tercih edenler
kuzudan, balığa ve deniz mahsullerinin tadına doyamayacaklar.

Mekânda sizi asla rahatsız etmeyecek bir şekilde “ince saz” çalıyor derinlerden. Türk Sanat Müziği’nin büyüsüyle bol keyif ve mutlulukla rakınızı yudumluyorsunuz. Tüm bunlara çalışanların ilgisi ve sıcak servisi de dahil olunca alınan keyif dozu da artıyor.

VASFİ BABA Meyhanesi: Aperativo Restaurant Terası.  Meşrutiyet Cad. Orhan Adli Apaydın Sk. No: 17 Asmalımescit / İstanbul Tel: (0212) 293 59 59 

vasfi2 vasfi3

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim