ÜYE GİRİŞİ
facebook
“Bİ NEVİ” KARAKÖY
Mihriban Cici tarafından yazıldı.   
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 1
ZayıfEn iyi 
Cafeler

binevi3Eskiyi yaşatan sıcak dokusu, kendinizi evinizde hissettirecek rahatlığıyla Bi Nevi, son zamanların popüler semti Karaköy'de misafirlerine kapıları açtı.
Menüde tüm kahve çeşitleri mevcut. Espresso, Cappucino ve Mocha en çok tercih edilen tatlar arasında yer alıyor. Siyah ve yeşil bitki çayları ve meyve çayı da kahve tercih etmeyenler için ideal. Bal ve nane ile servis edilen ıhlamur da soğuk kış günlerinde en çok tercih edilenlerden.

“Bi Nevi Saçmalık” tatlısı soğuk servis ediliyor, Bi Nevi’nin özel tatlısı, pişmaniyeli cheesecake olur mu demeyin, Bi Nevi yaptı ve oldu. Mutlaka denemelisiniz. Bi Nevi Saçmalık tatlısının yanı sıra, Mozaik pasta da üzerinden farklı çeşit eritilmiş çikolatalarla servis edilerek çikolata aşıklarının midesini bayram ettiriyor. O güne özel portakallı ve elmalı ev keki, sıcacık çaylarınıza en güzel eşlik edecek tatlılardan…

Mekanın bir başka özelliği; doğum günü, kutlama ve toplantı gibi organizasyonlar için küçük gruplara ev sahipliği yapıyor. 15-25 kişi aralığındaki gruplar için mekan size özel kapatılarak, isteyeceğiniz menü doğrultusunda organizasyon gerçekleştirilebiliyor.

binevi binevi1

 

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim