ÜYE GİRİŞİ
facebook
Princess Otel / İzmir
Özge Uysal tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfEn iyi 
Oteller

 Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini büyük bir özenle ağırlayan, stresten arınmanız, rahatlamanız, sağlığınıza kavuşmanız ve güzelleşmeniz için yüzlerce seçenek sunan, İzmir'in değerine katan çok farklı bir otel Princess.

 O, misafirlerine şehir merkezinden çok fazla uzaklaşmadan doğayla içi içe vakit geçirme imkanı sunan, bünyesindeki 11 adet kapalı toplantı salonu 4 adet açık ziyafet alanı ile İzmir’deki en güzel, en büyük, en gösterişli organizasyonlara ev sahipliği yapan, iyileştirici etkisi efsanelere konu olan tarihi Agamemnon kaplıcaları ile ünlü Balçova bölgesinde 1995 yılından bu yana hizmet veren bir otel. Kent merkezine yalnızca 15 dakikalık mesafede yer alan İzmir Princess Hotel’in İzmir’de başka hiç bir otelde bulamayacağınız pek çok özelliği var. İzmir Princess,  kent  merkezine yakın, kent merkezinin kalabalık ve gürültüsüne uzak olan yerleşimi sayesinde deniz ve orman birlikteliğini misafirlerine büyüleyici bir şekilde sunabiliyor. Oteldeki Havuz Başı, Summer Garden, Sevgi Bahçesi ve King’s Teras isimli açık alanlar özellikle yaz aylarında düğün ve nişan gibi özel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Aynı anda 4 ayrı açık alanda toplam 2 bin kişiyi ağırlama başarısını gösterebilen İzmir Princess Hotel, ister yüz ister bin kişilik olsun tüm organizasyonları 5 yıldızlı otel standartları ile gerçekleştiriyor. Otel yönetimi ve çalışanları yaz aylarında bu açık alanlarında düzenlenen organizasyonların kusursuz olması için nerede ise organizasyon sahiplerinden çok daha titiz davranıyor. Örneğin açık alanda düzenlenen organizasyonlar için, her hangi bir hava muhalefetine karşı kapalı salonlardan bir tanesi de mutlaka rezerve ediliyor. Elektrik kesintisi durumlarında ise otelin jeneratörü anında devreye giriyor. 2 kral dairesi, 10 suit, 288 standart oda ve    toplam 400 yatak kapasitesine sahip olan bu çok farklı otel, termal özelliği nedeni ile sağlık turizmi açısından da çok önemli bir merkez aynı zamanda. Otelde konaklamalı kalan grupların yüzde 95’i İzmir Princess Hotel’in termal havuzlarında şifa bulmak için dünyanın dört bir yanından gelen turistlerden oluşuyor. Otelin cam kubbeli kapalı havuzundaki su sıcaklığı ise 37,5 derece. Otelin musluklarından bile termal su akıyor.
Tüm bu çok farklı özelliklerinin yanı sıra İzmir Princess Hotel’in şaşırtıcı bir özelliği daha var. Otel, merkezi ısıtmalı ve aydınlatmalı bir tünel ile Balçova Termal Tedavi Merkezi’ne bağlanıyor. Fizik tedavi ve rehabilitasyona ihtiyacı olan hastalar, uluslararası alanda tanınmış uzman doktor, fizyoterapist ve hemşirelerin gözetimi altında 24 saat acil yardım ve ambulans hizmeti alabiliyor, Balçova Termal Tedavi Merkezi’nden yararlanabiliyor. İzmir Princess Hotel bünyesindeki Sağlık ve Güzellik Merkezi de misafirlerinin stresten arınıp, rahatlamaları için pek çok imkanı bir arada sunuyor. Sağlık ve güzellik merkezinde solaryumdan çamur banyosuna, parafinden bitki banyosuna, kişiye özel cilt bakımlarından saunaya, geleneksel Türk hamamından masaja kadar ne ararsanız var. Otelde spor meraklılarına  yönelik pek çok aktivite alanı da bulunuyor. Isıtmalı açık yüzme havuzu, tenis kortu, dağ parkuru ve fitness center bunlardan sadece bir kaçı. Üstelik Fitness Center otel misafirlerinin yanı sıra yıllık üyelerin de kullanımına açık. İzmir Princess Hotel’in farklılıkları bunlarla da bitmiyor. Otelin Türk ve dünya mutfaklarının en lezzetli çeşitlerini bir arada sunduğu açık büfe restaurant’ı Smyrna, adının hakkını veriyor. Öyle ki Smyrna şu ana kadar İzmir’de gördüğümüz “en açık büfe” otel restaurantı.
Otel bünyesindeki Cafe Corner, kahve ve pasta çeşitleri ile, 24 saat açık olan Argos Bar bir birinden seçkin aperatif ve içkileri ile, Wine House, lezzeti şarapları, peynir ve ekmek çeşitleri ile, Princess Clup dj ve canlı müzik alternatifleri ile, Cafe Garden ise yaz aylarını şenlendiren canlı müzik performansları ile ünlü. İzmir Princess Hotel misafirleri, saydığımız bütün bu olanaklardan ücretsiz yararlanabiliyor.
Otelin 300 kişilik otoparkı da bu olanakların içerisinde yer alıyor. İzmir Princess, İzmir kadar güzel, İzmir kadar sürprizlerle dolu bir otel.
Adres: Ilıca Mah. Zeytin sok. No: 122 Narlıdere - İzmir
Telefon: (232) 238 51 51

Princess Otel Narlıdere Nerde?

{mosmap width='500'|height='400'|lat='38.386478'|lon='27.031614'|zoom='15'| zoomType='Middle'|zoomNew='0'|mapType='Satellite'| showMaptype='3'|overview='0'|text='Princess Otel Narlıdere'|lang=''}

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim