ÜYE GİRİŞİ
facebook
Çok Özel Bir Tatilin Anahtarı: KEMPINSKI HOTEL THE DOME VİLLALARI
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
Oteller

Kempinski Sultan PashaVillalarıTatilde sevdikleriniz ve huzurunuzla baş başa kalarak lüks bir otelin tüm hizmetlerinden yararlanmanız için Kempinski Hotel The Dome sizi bekliyor. Eşsiz villa keyfini sonuna kadar yaşayacağınız, Toros Dağları’nın nefes kesici manzarasına hakim, 18 delikli PGA Sultan golf sahasının tam ortasında konumlanan The Dome villaları, özel bir tatilin kapılarını aralıyor.

Hem çocuklu aileler, hem romantik bir dinlenceyi özleyen çiftler, hem de kalabalık arkadaş grupları için özel bir alanda huzurla geçirilecek günler için Kempinski Hotel The Dome villaları ideal ortam sunuyor. Kendine ait havuzu ve olanakları, eşsiz güzellikteki doğası, ev konforu, özgür yaşam alanı, özel hizmetleri, konaklayacağınız süre içinde Kempinski’de size eşlik edecek.


On altı adet Royal Golf Villa ve iki adet özel villasıyla Kempinski, üst düzey villa deneyimini huzur içinde yaşamak isteyenler için en doğru adres.
Royal Golf Villalar, 120 metrekare alan üzerine konumlanarak iki yatak odasıyla dört kişiye kadar konaklama imkanı sunuyor. Geniş bir teras alanı, iki ya da üç villanın ortak kullanımında olan açık havuz, banyosunda jakuzi, modern dekorasyonlu şık bir oturma odası ve şöminesi bulunuyor.
Özel villalar olarak tanımlanan Sultan ve Pasha Villaları, 200 metrekare alan üzerine konumlandırılmış olup üç yatak odasıyla altı kişiye kadar konaklama imkanı sağlıyor. Tüm villa imkanlarının yanı sıra tamamen kendine ait bir açık havuzu, geniş bir terası ve bahçesi bulunuyor. 24 saat butler servisi ise konaklama süresince sağlanan hizmetlerden...

www.facebook.com/TheDome.Kempinski.Belek
https://twitter.com/KempinskiBelek

Kempinski RoyalGolfVilla2 Kempinski SultanVilla Kempinski PashaVilla

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim