ÜYE GİRİŞİ
facebook
Bahçenizi Eve Dönüştürecek Fikirler!
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
 Yaza yaklaştığımız şu günlerde, güzel havaları fırsat bilip bahçenizde ev konforu yaratmak ister misiniz? İşte önerilerimiz: Bahçenizi Eve Dönüştürecek Fikirler!

-    Güllerle sarmalanmış bir çardak ve ya kameriye, yaz sıcağında sizi koruyacak ve serinlik verecektir.
-    Bahçenizdeki yemek masasını, mutfağa yakın bir yere yerleştirin, böylece kolaylıkla geçiş sağlarsınız.
-    Yemek masasının bulunduğu alana yakın yerlere, saksı içinde hoş kokulu çiçekler ekin. Hem kötü kokuları engelleyecek, hem size her rüzgar estiğinde mutluluk verecektir.
-    Bahçe duvarınızı renklendirin. Her baktığınızda içiniz açılsın.
-    Bahçede en sevdiğiniz kuytu alanı bulun. Bu bölüme kendiniz için bir köşe hazırlayın. Yeşillikler arasında sallanan bir koltuk veya hamak ile huzura kavuşun.
-    Dayanıklı Amerikan bezi veya kanvas kumaştan büyük minderler dikin. Değişik renklerde dikeceğiniz bu minderleri yerlere atın. Bahçenizde cıvıl cıvıl bir görüntü oluşturun.
-    Bahçe bölümlerini sarmaşık kaplı paneller, yürüme yolları, saksılar ve dekoratif süslemelerle birbirinden ayırın.
-    Uyumlu bir görünüm için, evinizin iç ve dış alanlarında birbirine yakın renk ve desende kumaşlar kullanın.
-    Temizlenmesi kolay ve pratik bir çözüm istiyorsanız, seramik tezgahlı masaları tercih edin. Eskimiş masanızın üstünü seramik kaplayarak da bunu elde edebilirsiniz.
-    Yapı marketlerde kolaylıkla bulabileceğiniz, klasik bir ateş mangalı edinin. Yaz gecelerinde o çıtırtıyı duymak ve yanışında aydınlanmak son derece romantik olacaktır.
-    Boşalan cam kavanozları biriktirin. Bahçede oturduğunuz geceler, içine mum koyarak loş aydınlatmalar elde edebilirsiniz. Kavanozları kaplayacağınız değişik renklerde, ışık geçiren kumaş parçaları ile hem şık bir görüntü elde edersini; hem titreyen mum ışıkları çevrenizde dans eder.
-    Sonbahar geldiğinde mobilyaları nerede saklayacağınızı bilemiyorsanız, tüm yıl dışarıda bırakabileceğiniz işlenmiş ahşap veya metal mobilyaları tercih edin.
-    Bahçede şık bir masa kurup, akşam yemeğine misafir çağırmayı düşünüyorsanız, keten masa örtüsü üzerine renkli bardak ve tabaklardan oluşan bir takın yapın.
Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim