ÜYE GİRİŞİ
facebook
Yaşasın Güneş Geciksin Yaşlılık!...
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 6
ZayıfEn iyi 

dnahasari1AC-11 daha ilk yılında Japonya’da en çok kullanılan ilk 10 kozmetik etken madde içine girdi. Japon Itochu firmasının Paris’de BIO-EC Laboratuvar’ında yaptırdığı hücre kültürü çalışmasında içinde AC-11 bulunan ortamdaki hücrelerde, ultraviole zararlarının normal kültürden çok daha hızlı onarıldığı görüldü. İleri dermato-kozmetik çalışmalar yapan bu laboratuarın bulguları üzerine AC-11, Japonya’da hızla kozmetik formüller içine girmeye başladı. Piyasaya ilk girdiği 2009 yılı sonunda AC-11, Japonya’da en çok kullanılan ilk on dermato-kozmetik etken madde arasına girdi. Cilt güzelliğine özel önem veren, pürüzsüz ve lekesiz cilde sahip olmak isteyen kadın erkek Japonlar kullandıkları ürünün içinde AC-11 olmasını özellikle arıyor.

dnahasari2DNA onarıcı etkiye olan talebin nedeni: güneş koruyucu kremlerin doğası gereği güneş hasarlarını onaran özelliklerinin olmamasından kaynaklanıyor. Terleme, deniz suyu ve silinme ile sürüldüğü yerden uzaklaşan çoğu güneş koruyucu, etkisini daha çabuk kaybetmiş oluyor bu nedenle kalıcı ve tam bir koruma sağlayamıyor. İşte bu nedenle Ultra violenin cilde verdiği zararların onarılması daha da önem kazanıyor. Vücudumuzun onarıcı sistemi her an iş başında, gerek dış gerekse iç faktörlerle hasar gören DNA’yı onarmaya çalışırken, bu reaksiyonları destekleyen etken maddeler de araştırılarak ortaya konmaya başlandı.

AC-11, Güney Amerika’da yetişen bir bitkiden elde ediliyor. Binlerce yıldır burada yaşayan yerliler tarafından tüketilen bu yerel bitki 1970 yılından sonra Batı tıbbı tarafından keşfedilmiş. Isveç Lund Üniversitesi, Avusturya Innsbruck Üniversitesi, Amerika Boston Universitesi tarafından çalışma konusu yapılmış ve birçok bilimsel yayın sağlanmıştır. Laboratuar çalışmaları AC-11’in ultraviolenin yarattığı DNA hasarlarının onarılmasını desteklediği ve onarım kapasitesini artırdığı anlaşılmıştır. Bu bulguların, dermatokozmetik alanında hemen yansıması da görülmeye başlanmıştır.

Onarıcı özellikleri nedeniyle AC-11 içeren formüller: temel cilt bakımı ürünü olarak sınıflandırılmaktadırlar. Yani bu koruyucu ve onarıcı altyapı uygulandıktan sonra üzerine istediğiniz makyaj ve bakımı yapabilirsiniz. Özellikle bu parlak güneşli yaz günlerinde içiniz daha rahat denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

AC-11 bir ticari marka değil, etken madde adıdır.

Referanslar:
1)     Bio-Ec laboratuar deney raporları,
2)     Japon Kozmetik sektörel dergileri,
3)     Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi doktorlar ve eczacılar için Fitoterapi Ders Notları.

AC-11 içeren Yeni Nesil “DNA ONARICI” Temel Cilt Bakım Serisi ACTIVAR™ (AC-11)® sayesinde artık DNA hasarı etkilerini azaltmak mümkün.

“Yeni Nesil” bir anti-aging ürünü. Çünkü ACTIVAR, doğal DNA onarımını destekleyen AC-11 içerir. Cildi ve cilt altı dokuyu onaran, cilt altını kalıcı şekilde destekleyen, içerdiği AC-11 ile yaşlanmayı geciktiren benzersiz bir formül.

ACTIVAR, AC-11® içeren çok etkili, DNA Onarıcı “Yeni Nesil bir Anti-aging Ürün” sonuçları oldukça şaşırtıcı.

activarsonuclar1AC-11®, güneş altında ultraviole ışınların zararlı etkilerini azalıp sonrasında da ortaya çıkmış DNA hasarlarının onarılmasına destek olarak UV’nin kalıcı zararlarını azaltıyor. 30 gün ACTIVAR uygulaması: UV hasarında %39 azalma

 

 

 

activarsonuclar2Kırışıklıkları 60%, ince çizgileri 30%, oranında azalttığı klinik çalışmalarla gösterilmiş. Aynı zamanda güçlü anti-oksidan özelliği de var. Ciltteki DNA onarımını destekler, genç görünüm, doğal parlaklık, gerginlik ve yeterli nemlenmeyi sağlıyor. Onarıcı, koruyucu, cilt altı kan dolaşımını hızlandırıcı ve güçlü cilt altı destekleyici etkileri ile “Temel Cilt Bakım Ürünü” olarak kabul ediliyor. ACTIVAR Dermatokozmetik dünyasında AC-11® içeren tek ürün. DNA onarıcı özelliği nedeniyle “Yeni Nesil bir Anti-aging” ürün olarak kabul ediliyor.

activarkrem

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim